Vydali jsme




Domů » Soutěž » Soutěž - září/listopad 2014

Soutěž - září/listopad 2014

Vážení přátelé Šumavského vlka. Každý 3 měsíce Vám předložím fotografii, kterou jsem při svých toulkách po Šumavě pořídil. Tentokrát to bude soutěž září-listopad. Kdo budete znát odpověď ? KDE TO JE?, pošlete do 30.11.2014 zprávu na email:

info@sumavskyvlk.cz

Prosím o utajení Vaší odpovědi, neposílejte jiné zprávy, třeba na facebook a jinam.

Ze správných odpovědí vylosuji jednu a autor získá knihu z našeho vydavatelství. V tomto třetím kole to bude kniha Šumava Genius Loci. Vítěz bude zveřejněn na těchto stránkách. Tak už jenom foto:

.

.soutěř Jak znáte Šumavu listopad

.

Prázdninového kola se zúčastnilo 24 znalců Šumavy, z jejich odpovědí bylo 22 správných. Ano, byla to část hájovny na Březníku. Vylosoval jsem vítězku Jarmilu Vojtíškovou !!! Gratuluji a posílám knihu.

soutěž červenec,srpen

.

.

Červnové kolo soutěže jak znáte Šumavu je uzavřené! Přišlo asi 40 odpovědí, z nich dvě třetiny správných. ..ano, je to SEDLO u Albrechtic. Hodně bylo nesprávné odpovědi: Dračí skály u Svojše. Vylosoval jsem a cenu získává Hana Hanzlíková !!! Gratuluji a posílám obrazovou publikaci.

Vyhlídka

.

.

.

Květnové kolo je uzavřené. Došlo 31 odpovědí, z toho jen tři byly správné ! Na fotografii je detail boudy (strážné) u Prášilského jezera.

Soutěž květen

Vylosovaná byla Jana KLABOUCHOVÁ a získává obrazovou publikaci Zakázaná Šumava. Gratuluji !

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace